Blog
14
03
2019

NOU CURS – NOVES CLASSES!!

Curs de Defensa Personal dirigida principalment a les dones, on es treballen tècniques físiques i psicològiques per escapar d’un intent d’agressió, on l’objectiu primordial és evitar ser agredides, no vèncer a ningú.  La millor protecció és evitar que es produeixi l’agressió.

Seguretat, autoestima, confiança … Són només alguns dels motius pels quals totes les persones haurien de practicar defensa personal.

La Defensa Personal Femenina no és altra cosa que una disciplina que comprèn un gran conjunt de tècniques per fer front a situacions de violència física. No obstant això, els beneficis que aporta s’estenen molt més enllà.

Ningú està exempt de poder ser agredit tant física com verbalment. La pràctica d’aquesta disciplina és recomanable per a qualsevol dona no només per les tècniques apreses en els seus entrenaments, sinó per l’autoestima que aporta i la relació social que suposa entrenar en grup i més si ha patit rebuig d’alguna manera.

El que s’aprèn a les classes és aplicable al dia a dia. Això són només alguns punts sobre els beneficis que aporta a la defensa personal.

Professor: Sergi Clark, instructor de Wing Chun kung Fu i Defensa personal.

 

Autor: Gimnàs miró