CLASSES

ACTIVITATS

Cross GYM

  • Muy alto
45 min

El Cross Gym és un entrenament d’alt rendiment que millora la condició física. És un entrenament funcional que combina exercicis de força, coordinació, habilitat i, resistència cardiovascular i muscular. Moltes d’aquestes tècniques estan basades en entrenaments militars. Ho pot practicar tothom, sig...

Zumba

  • Alto
60 min

Zumba fitness és una disciplina de ball i un exercici físic similar a la Batuka que barreja passos de ball amb exercicis de tonificació muscular. Creada a principi dels 90 pel colombià Alberto Pérez, entrenador personal i professor de fitness i de dansa, que ha revolucionat el món de l’aeróbic.

Tono

  • Normal
45 min

La classe perfecta per tonificar el nostre cos i treballar la nostra resistència. Classes cardiovasculars amb intervals de tonificació muscular per àrees del cos, glutis, abdomen, cames, esquena, braços …. utilitzant l’step, les gomes, manquernes, i el nostre propi cos.

Pilates Miró

  • Normal
60 min

És un mètode de condicionament físic en el que mitjançant el control de la respiració, es realitzen sèries de moviments controlats, conscients i coordinats amb la finalitat de crear un cos harmoniós, musculat i flexible.

Estiraments

  • Fácil
60 min

També anomenat stretching, és una classe enfocada a estirar els músculs, per guanyar flexibilitat, per relaxar-te … Clase enfocada a estirar els músculs no només serveix per guanyar flexibilitat. A més de relaxar-te, el ‘stretching’ endureix el teu cos, et estilitza i et proporciona força i agilitat...

Manteniment

  • Normal
60 min

Són exercicis de manteniment general, suaus, de baixa intensitat i sense impactes. Recomanats per a totes aquelles persones que mai han fet res d’exercici.

Pump

  • Alto
60 min

La classe de Pump és una combinació de la gimnàstica aeròbica amb exercicis propis de la sala de musculació, una barreja que permet aconseguir una despesa calòrica elevada a la vegada que es tonifiquen els músculs de tot el cos.