ENTRENAMENT PERSONAL I CLASES DIRIGIDES

SERVEIS

Un entrenador personal és un professional que s’encarrega d’ajudar personalment a les persones a realitzar exercicis físics amb rutines i consells especialitzats i enfocats segons les necessitats i perfil de cada un.

  • Avaluació inicial.

  • Assessorament Nutricional.

  • Disseny del teu programa d’entrenament.

  • Psicologia i Coaching Esportiu.

Una alimentació saludable, equilibrada i l’exercici físic és fonamental en la promoció de la salut i la prevenció de malalties.

 

A través de l’alimentació i l’exercici físic podem tractar de forma efectiva multitud de patologies cada vegada més freqüents en la nostra societat: sobrepès, obesitat, hipertensió, diabetis, colesterol, etc.

 

Durant les diferents etapes de la nostra vida, el nostre organisme evoluciona i els seus requeriments canvien, de manera que és fonamental conèixer quina alimentació s’ajusta millor al moment que estem vivint.

 

Així doncs, t’animo a què t’informis sense compromís, tant si no fas esport i vols començar, o si estàs entrenant actualment, vols millorar i aconseguir els teus objectius amb més rapidesa i confiança.

Quan el cos parla a través del dolor cal escoltar-lo. Deixa-ho a les nostres mans.

Serveis amb productes de qualitat, aromàtics i biològics.

Tractem, massatges terapèutics, descontracturant, antiestrès, relaxant o massatge californià, relaxa i allibera de l’estrès, combina moviments llargs i circulars; massatge esportiu, anticel.lulític i en drenatge limfàtic, ideal per problemes de retenció de líquids, cames cansades o inflades. Reflexologia podal, massatge facial descongestionant i antiaging.

 

Circuit personalitzat: Reductor, anticel.lulític o reafirmant, sessions d’exfoliant per millor absorció dels principis actius.

 

T’ajudem a canviar mals hàbits posturals, t’oferim pautes d’exercicis per corregir la teva mala postura i puguis moure’t amb facilitat alleujant les tensions que generen molèsties en el teu organisme.

Què és la Sauna? Quins beneficis té?

 

A cada vestidor hi ha una sauna seca, de fusta com la majoria, i proporciona als usuaris efectes beneficiosos per l’organisme, per què elimina toxines gràcies a la sudoració. També és utilitzada per a fins higiènics i terapèutics.

La Sauna és un bany de vapor a altes temperatures, que oscil.la entre 80 º i 100º. Es pot arribar a perdre fins a 2 litres d’aigua. Per això, és recomanable hidratar-se molt bé, beure aigua o alguna beguda isotònica un cop surts de la sauna.

Beneficis de la Sauna: Elimina toxines i augmenta les defenses. Obre els porus i elimina del cos metalls pesants. Elimina l’alcohol i combat el colesterol. Elimina virus i cèl.lules tumorals. Allibera endorfines i per tant ajuda a combatre l’ insomni i l’estrès. És un bon desestressant. Millora la funció cardiovascular i la respiració. Ajuda en general a reduir malalties oseo-musculars, com, torçades, espasmes musculars, rigidesa articular.

 

Precaucions: Pot resultar perillós per als qui pateixen determinants malalties del cor o hipertensió, consultar amb el seu metge. Les dones embarassades. No entrar amb gana, amb l’estómac molt ple i en estat d’esgotament. No fer exercicis dins de la sauna. No dutxar-se amb aigua calenta després de la Sauna, utilitzeu aigua freda. No s’ha de prendre més de 2 sessions per dia i no més de 3 setmanals.

 

Passos a seguir: Abans d’utilitzar la sauna dutxa’t amb aigua tèbia, entra a la sauna amb la pell mullada i neta. Espera a començar a suar, entre 10 min. i 15 min., no més. Surt de la Sauna y dutxa’t amb aigua freda. Pots tornar a entrar i relaxar-te durant 10 min., dutxa’t de nou i fes una última sessió de 5 min. Acaba amb una dutxa freda, fregant amb una manopla exfoliant per netejar la pell de suor, impureses i cèl.lules mortes. Abriga’t bé i recupera’t a poc a poc, no facis exercicis bruscos, per la baixada de tensió que produeix la sauna. I per últim, i us ho repetim, hidratat molt bé bevent aigua o alguna beguda isotònica.

 

No entrar amb el calçat, feu servir xancletes de dutxa per anar a remullar-te i abans d’entrar a la sauna deixar-les fora.


Classes Dirigides

Les nostres classes van des de les classes més potents d’Spinning de la comarca, Body Pump, S.C.A (step-cardio-abdominals), T.B.C, o el divertit Zumba, Body Combat, Step i Balance, fins a la Recuperació Funcional, classes de Manteniment o el Stretching. A més a més, de les classes de Pilates, volem cobrir les necessitats del teu cos i ment.