• MANTENIMENT

  exercicis de manteniment general
  suaus, de baixa intensitat i sense impactes
  Veure Classe
 • SPINNING ®

  exercici cardiovascular i de cames
  acompanyat de música
  Veure Classe
 • Pilates Miró

  equilibri corporal i estabilitat
  fermesa a la columna vertebra
  Veure Classe
 • Zumba

  ball amb ritmes llatins
  exercicis de tonificació muscular
  Veure Classe

185031 - shoes snickers streamline

GIMÀS MIRÓ

Practica esport

CLASSES I ENTRENAMENTS

Posa't en forma

CONTACTA'NS

93 810 16 75

Gimnàs Miró Centre a Vilanova i la Geltrú

Cada dia és un petit gran repte i el volem compartir amb tu

Activitats

Coneix totes les activitats, que podràs gaudir amb els millors i més divertits monitors de la comarca del Garraf. Classes poc massificades per aconseguir el millor rendiment. Posar-se en forma és divertit.

Horaris

Disposem d'uns horaris amplis per gaudir de les teves classes preferides. De dilluns a divendres hem programat un horari complert, on podràs trobar un forat per desconectar del món i ser feliç. No hi ha excuses!!!

Tarifes

Fer esport és la millor inversió que podem fer. Hem dissenyat unes tarifes que s'adapten a les vostres necessitats. No volem que el preu sigui un obstacle i volem oferir-vos un ventall d'oportunitats per fer salut. Tafaneja!!!

Vetllem per les vostres necessitats

Per un cos i una ment en harmonia

Aquí podreu trobar tota la informació necessària per conèixer tot el ventall de serveis,  activitats i horaris que oferim per aconseguir deslliurar el cos i la ment de l’estrés diari. Cada dia és un petit gran repte i el volem compartir amb tu.

 

El nostre servei, es basa en un entrenament personalitzat amb experts monitors i en classes poc massificades. Portem més de 30 anys oferint tot el nostre coneixement per oferir-vos salud. L’actual equip gerent és hereu d’en Jaume Miró, que  va gaudir d’un esperit emprenedor i va fundar el primer gimnàs de Vilanova i la Geltrú, Eurhytnia, al 1970.

Ens agrada el tracte directe, en agrada formar part del teu dia a dia. Ens apassiona la nostre feina i sabem que cada dia us oferim salut, passant una bona estona junts. ¡¡Vetllem per les vostres necessitats!! Les nostres activitats van des de les classes més potents d’Spinning de la comarca, Body Pump, S.C.A (step-cardio-abdominals), T.B.C, o el divertit Zumba, Body Combat, Step i Balance, fins a la Recuperació Funcional, classes de Manteniment o el Stretching. A més a més, de les classes de Pilates, volem cobrir les necessitats del teu cos i ment. Una persona equilibrada és aquella que té un cos i una ment en harmonia.

A banda dels serveis clàssics d’un gimnàs, també podeu gaudir de massatges terapèutics de la mà del nostre fisioterapeuta, assessoria  dietètica  i “clínics” personalitzats de qualsevol disciplina esportiva (classes personalitzades de màxim 3 persones).

 

Ens acomiadem recomanant-nos que visiteu el nostre blog on tots i cadascun dels components de l’equip humà de Gimnàs Miró, compartiran amb tots vosaltres pensaments, secrets i consells per fer de la vostre vida més saludable. Si necessiteu més informació podeu contactar amb nosaltres al mail: centre@gimnasmiro.com

BENVINGUTS!