Jiu-Jitsu

Jiu-Jitsu

90

minutos

Nivel: Fácil
Limite de participantes
Entrenador:

El Ju-Jitsu que proposem obre les seves portes a tots: nens, adolescents, persones grans i persones que poseeixen handicaps físics. Oferim l’ensenyament a tota persona que desitgi aprendre’l, millorar la Seguretat Personal….

 

Ju-Jitsu (paraula japonesa que significa “tècnica de la submissió”) rep per un moment la força dels atacants, canvia la direcció i la retorna amb un contraatac. El Ju-Jitsu, a més a més, inclou tècniques de cops i de potència i utilitza molts punts vulnerables del cos (Kyasho o atemi).

 

La nostra filosofia del Ju-Jitsu és la nostra vocació per dedicar-nos a aquest art, al seu desenvolupament tècnic i a l’ensenyament a tota persona que desitgi aprendre’l. (No es fan excepcions)

 

A diferència de moltes organitzacions, no s’adopta un estil determinat, sino que l’ensenyament s’adapta a les exigències específiques (i sovint úniques) dels alumnes, siguin aquestes orientades al desenvolupament del nivell en les arts marcials, de la defensa personal, de la millora de l’estat de salut o de l’enfortiment de la consciència i la seguretat personal.