Strong by Zumba®
  • Inici
  • Classes
  • Strong by Zumba®

Strong by Zumba®

650 kcal cremades
60

minuts

Nivell: Difícil
Límit de participants
30
Descripció Classe

Tot ritme té un moviment. Tot moviment té un ritme. La música d’STRONG by Zumba® es va crear amb tècniques d’enginyeria inversa perquè cada flexió de cames, cada estocada i cada moviment estigui perfectament sincronitzat amb la música, perquè el teu entrenament sigui més eficient que mai.

No és una classe de ball. És un entrenament d’alta intensitat revolucionari guiat per música per ajudar-te a  fer fins a l’última repetició i potser fins a cinc més.

La música és la millor motivació. Fa que t’esforcis mentre entrenes i completes fins a l’última repetició i potser una més. Moure’t al compàs de la música fa que els alumnes s’esforcin i desafiïn els seus límits per assolir els seus objectius més ràpid. Ara, tu també pots fer-ho.

STRONG by Zumba® utilitza ritmes ràpids, com EDM, hip-hop i gèneres de fusió, com moombahton, per aconseguir que els alumnes es concentrin al 100% en els moviments en lloc de dir les repeticions. 

Es la gran novetat d’aquest any i només hi ha un lloc on pots escoltar i experimentar l’efecte dels temes exclusius de STRONG by Zumba®: a la classe.