CLASSES

ACTIVITATS

Cross GYM

 • Very hard
45 min

El Cross Gym és un entrenament d’alt rendiment que millora la condició física. És un entrenament funcional que combina exercicis de força, coordinació, habilitat i, resistència cardiovascular i muscular. Moltes d’aquestes tècniques estan basades en entrenaments militars. Ho pot practicar tothom, sig...

Zumba

 • Hard
60 min

Zumba fitness és una disciplina de ball i un exercici físic similar a la Batuka que barreja passos de ball amb exercicis de tonificació muscular. Creada a principi dels 90 pel colombià Alberto Pérez, entrenador personal i professor de fitness i de dansa, que ha revolucionat el món de l’aeróbic.

Spinning ®

 • Very hard
50 min

És un exercici cardiovascular i de cames principalment, acompanyat de música, on el monitor mitjançant el canvi de la freqüència de pedaleig i de la resistència al moviment, realitza tot tipus d’intensitats, tot a ritmes d’una música molt motivadora. Phasellus lacinia, magna a ullamcorper laoreet, l...

Tono

 • Normal
45 min

La classe perfecta per tonificar el nostre cos i treballar la nostra resistència. Classes cardiovasculars amb intervals de tonificació muscular per àrees del cos, glutis, abdomen, cames, esquena, braços …. utilitzant l’step, les gomes, manquernes, i el nostre propi cos.

Pilates Miró

 • Normal
60 min

És un mètode de condicionament físic en el que mitjançant el control de la respiració, es realitzen sèries de moviments controlats, conscients i coordinats amb la finalitat de crear un cos harmoniós, musculat i flexible.

T.B.C

 • Normal
60 min

El TBC o Total Body Conditioning, és una classe basada en els principis de l’educació física. El que pretén el TBC és oferir a l’usuari el condicionament físic general, sense centrar-se en un aspecte concret del cos sinó proporcionant exercicis que serveixin per posar en forma. Es basa en la combina...

Estiraments

 • Easy
60 min

També anomenat stretching, és una classe enfocada a estirar els músculs, per guanyar flexibilitat, per relaxar-te … Clase enfocada a estirar els músculs no només serveix per guanyar flexibilitat. A més de relaxar-te, el ‘stretching’ endureix el teu cos, et estilitza i et proporciona força i agilitat...

EXERCICIS TERAPÈUTICS

 • Easy
60 min

Classe impartida per un fisioterapeuta, enfocada a persones amb problemes crònics d’esquena basat en: recomanacions, estiraments globals i conèixer la fisiologia del dolor.

Jiu-Jitsu

 • Easy
90 min

El Ju-Jitsu que proposem obre les seves portes a tots: nens, adolescents, persones grans i persones que poseeixen handicaps físics. Oferim l’ensenyament a tota persona que desitgi aprendre’l, millorar la Seguretat Personal….

Manteniment

 • Normal
60 min

Són exercicis de manteniment general, suaus, de baixa intensitat i sense impactes. Recomanats per a totes aquelles persones que mai han fet res d’exercici.

Pump

 • Hard
60 min

La classe de Pump és una combinació de la gimnàstica aeròbica amb exercicis propis de la sala de musculació, una barreja que permet aconseguir una despesa calòrica elevada a la vegada que es tonifiquen els músculs de tot el cos.

R.P.G Esquena

 • Easy
60 min

Reeducació postural global, són exercicis i estiraments dedicats exclusivament adaptats a l’esquena. És una classe de reeducació postural general de l’esquena, exercicis i estiraments basats en la millora de l’esquena i en la seva postura, sobretot per a gent que té problemes en aquesta part del cos...

Recuperació funcional

 • Normal
60 min

Consisteix en una classe amb exercicis suaus, de moviments articulars, de col·locació, estiraments i tonificació. És una barreja de manteniment i pilates, amb exercicis enfocats a la millora de la capacitat funcional dels moviments articulars, amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida.

TRX

 • Normal
30 min

El TRX és un entrenament en suspensió que t’ofereix el treball multidimensional de moviments que té el cos humà amb exercicis útils, eficaços i segurs mitjançant la regulació de la posició corporal, és un entrenament segur i efectiu per a les persones amb tots els nivells de condició física.

Abdominals

 • Hard
30 min

Les classes d’ABS duren 30 minuts i es centren exclusivament en treballar els tres tipus d’abdominals: oblics, recte abdominal i inferiors. Al ritme de la música es treballen les diferents zones dels músculs amb exercicis variats. Combinant les diferents activitats s’aconsegueixen els millors result...

AERO BOX

 • Hard
60 min

L’Aerobox és una activitat perfecta per potenciar el desenvolupament dels nostres músculs i per tonificar el nostre cos. Assistir a una classe d’Aerobox pot ser altament adrenalític.

Karate Infantil

 • Hard
60 min

El karate és una de les arts marcials més conegudes, la filosofia es basa en la creença que l'ésser humà ha d'aconseguir un equilibri en la seva vida diària. Aquesta disciplina se centra més en els cops que en la lluita entre els dos adversaris en si.

Defensa Personal

 • Hard
60 min

La Defensa personal és un conjunt d'habilitats encaminades a impedir o repel·lir una agressió, realitzades per un mateix i per a si mateix.

DYNAMIC 360º

 • Hard
60 min

Dynamic 360º activitat de treball corporal general

Karate

 • Hard
60 min

La Defensa personal és un conjunt d'habilitats encaminades a impedir o repel·lir una agressió, realitzades per un mateix i per a si mateix.

Classes poc massificades per aconseguir el millor rendiment

Symetrio
Daily schedule
No results for today